Dit recept is lekker en gezond! En ook nog snel te maken.
glutenvrije FODMAP met spinazie en tomaten
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
- Difficulty Level Beginner / Makkelijk
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- Parmigiano Reggiano
- 1 FODMAP-arm bouillonblokje
- 1 pak risotto
- 300 g cherrytomaatjes of snoeptomaatjes
- 200 g verse spinazie
- 1 snuf asafoetida
- 40 g boter
Instructions
- Rasp de Parmigiano Reggiano
- Zet de bouillon vast klaar (per persoon ca 250 ml)
- Bereid de risotto volgens de gebruiksaanwijzing en gebruik hierbij de bereide bouillon.
- Halveer de tomaatjes. Bak ze in 20 gram boter ca 5 minuten. Doe er de asafoetida bij.
- Als de risotto klaar is, doe dan een handje spinazie erbij. Roer voorzichtig door totdat de spinazie geslonken. En doe dan weer een hand spinazie erbij. Totdat de spinazie op is.
- Doe de warmtebron uit en roer 20 g boter en 2/3 van de geraspte kaas door de risotto.
- Schep de risotto op de borden en schep de tomaatjes erboven op. Bestrooi met wat van de geraspte kaas.
- Servings : 4
- Ready in : 35 Minutes
- Course : Hoofdgerecht
- Recipe Type : KokenLichtRijst
- Ingredient : Boter, bouillon, Cherrytomaten, Parmigiona Reggiano kaas, Risotto rijst, Spinazie
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.