Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling wilt annuleren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of niet is wat u verwacht had of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben.

Het is helaas niet mogelijk om een digitaal product te annuleren en geld terug te vragen. Het digitale product is immers verstuurd en gedownload. Wilt u in plaats van een digitaal product, een papieren versie, overleg met Fodmap Foodies wat de mogelijkheden zijn.

U heeft wel het recht uw bestelling een fysiek product tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer Fodmap Foodies geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u schriftelijk contact met opnemen via info@fodmapfoodies.nl met de mededeling dat u het product wilt annuleren en retourneren en u geeft het bestelnummer door.

Na uw schriftelijke annulering ontvangt u van Fodmap Foodies een retouretiket via de mail. U heeft na deze schriftelijke annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Nadat Fodmap Foodies het fysieke product heeft ontvangen, krijgt u het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Comments are closed.