Echt een heerlijke warme maaltijd waarvan je echt een heel groot bord op wilt eten! En het is heel snel en makkelijk te maken.
Pittige pasta
-
- Prep Time
- Minutes
-
- Cook Time
- Minutes
- Difficulty Level Beginner / Makkelijk
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 300-400 g glutenvrije spaghetti
- 1 Chinese kool
- 1 rode peper/scheutje sambal oelek
- gembersaus
- 1 el olijfolie
- 400 g kipfiletblokjes
- 3 el sojasaus
- 2 el tahin
Instructions
- Kook de spaghetti gaar. Giet af en vang 1 kopje kookvocht op.
- Snij de kool in fijne repen.
- Als je een rode peper hebt: rol deze even, snij hem open, verwijder de pitjes en en snij hem fijn.
- Verhit olie in een grote hapjespan of wok. Voeg de rode peper toe en bak even kort.
- Voeg de kipfilet toe en bak in een paar min (ca 5) gaar.
- Voeg de spaghetti en kool toe. Zet de warmtebron op halve stand. Roer steeds door totdat de kool verkrimpt.
- Als je geen peper had, dan kan je nog een scheutje sambal oelek toevoegen. Voeg dan de gembersaus, sojasaus, tahin en 2 el kookvocht toe. Roer goed door. Eetze!
- Servings : 4
- Ready in : 20 Minutes
- Course : Hoofdgerecht
- Recipe Type : KokenPasta
- Ingredient : Spaghetti
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.