Caprese omelet uit de oven voor 1 persoon
Caprese omelet uit de oven (low FODMAP, glutenvrij en lactosevrij)
- Difficulty Level 30 - 60 minuten, Beginner / Makkelijk
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 2 à 3 eieren
- 1 kleine tomaat
- 0,5 bol lactosevrije mozzarella
- Scheutje lactosevrije/plantaardige melk
- 1 theelepel gedroogde basilicum
- peper
Instructions
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd de tomaat en de mozzarella in kleine blokjes.
- Pak een ovenbestendig schaaltje of een klein gietijzeren pannetje en vet deze in met een klein beetje olie.
- Verdeel de blokjes tomaat en mozzarella over de bodem van het schaaltje/pannetje.
- Kluts de eieren met een scheutje melk, de basilicum en wat peper.
- Schenk het eimengsel over de blokjes tomaat en mozzarella.
- Bak de caprese omelet nu in 20 à 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
- Servings : 1
- Course : Lunch
- Recipe Type : BakkenLicht
- Ingredient : Basilicum, Ei, Lactosevrije melk, Mozzarella, Peper, Tomaat
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.