E-learning 'Voeding & PDS' - complete online cursus, inclusief FODMAP-dieet

Complete e-learning voor diëtisten en andere geïnteresseerden. 

Prijs: €550 slechts €497. Toegang via online leeromgeving gedurende 1 jaar. Na afloop kan je een digitale certificaat krijgen. 

Het is een flexibel online leertraject: je kan op je eigen tempo de webinars bekijken en de bijbehorende e-books doornemen.

Wat zit er niet in?
Geen live webinars, geen live contact met Sigrid als coach, geen toetsen, geen live-dagen, geen punten voor het KP-register.

Je verdiept je aan de hand van de nieuwste inzichten in het ziektebeeld prikkelbaredarmsyndroom en de diverse behandelmogelijkheden van medicijnen tot diverse voeding- en leefstijladviezen. Alles is online en kan je op je eigen tempo doen.

Inhoud

Online cursus ‘Dieetadviezen bij PDS’

Over wat PDS is, de symptomen, oorzaken, diagnose, rode vlaggen. Bewezen en onbewezen behandelingen bij PDS. Medicatie, zelfzorgmiddelen en suppletie bij PDS. Alle triggers van stress tot onregelmatig eten en diverse voedingsstoffen.

Vorm: Video (opgenomen webinar) + digitaal leesmateriaal + bijbehorende e-books

Online cursus ‘Eliminatiefase FODMAP-dieet’

​Over wat FODMAP betekent, wat FODMAPs zijn en wat ze doen, waarom en wanneer FODMAP dieet inzetten. Uitleg top-down en bottom-up. Uitleg eliminatiefase, Monash app, FODMAP checklijsten, etiketten lezen, benodigde tools.

​Vorm: Video (opgenomen webinar) + digitaal leesmateriaal + bijbehorende e-books

Online cursus ‘Herintroductiefase FODMAP-dieet’

Over wat de FODMAP herintroductiefase inhoudt, hoe lang je de de herintroductiefase doet, waarom en wanneer je deze fase adviseert om te starten. En over de volgorde van herintroduceren, wat te doen bij klachten en over FODMAP-stapeling. 

Vorm: Video (opgenomen webinar) + digitaal leesmateriaal + bijbehorende e-books

Online cursus ‘Smaakmakers en meer’

Over wat je in je voorraadkast moet hebben, de handigste en lekkerste smaakmakers en kruidenmengsels. Hoe je zonder knoflook en ui toch lekker smaakvol kan eten. Hoe je een recept FODMAP-arm maakt. Hoe je in een recept FODMAP-rijke ingredienten vervangt door FODMAP-arme ingrediënten.

Vorm: Video (opgenomen webinar) + digitaal leesmateriaal

In het kort

4 online webinars

Inclusief bijbehorende leesmateriaal, tools, e-books.

digitale handleiding dietist

In de online leeromgeving vind je digitale handleiding voor zowel de dietist als de client in de vorm van e-books om uit te printen.  

€497

Je betaalt slechts €497. Je hebt 1 jaar toegang. Is inclusief fodmapdietist.nl lidmaatschap standaard.

FAQ

Meestgestelde vragen

Inflate is een intensieve live nascholing dat 6 maanden duurt.

Tijdens INFLATE werk je intensief samen met mij, Sigrid, als ervaren en deskundige coach. Je wordt door mij begeleid en je kan de kennis direct toepassen in de praktijk. Op al je vragen krijg je van mij antwoord. Dit zit dus niet in dit pakket.

Je hebt tijdens deze INFLATE bijscholing ook contact met mede diëtisten die ook meedoen. Je hebt elke maand een live online training (webinar) en een Q&A. De deelnemers van INFLATE mogen ook 2 x naar een live middagdag tijdens.

Als student van INFLATE krijg je na afloop 46 punten voor het KP-register.

Dit zit allemaal niet inbegrepen in dit zelfstudie pakket. 

 

Je hebt 1 jaar lang toegang tot al het digitale materiaal. Je kan het zeker verlengen. Omdat je automatisch lid wordt van fodmapdietist.nl kan je een jaar later kiezen voor lidmaatschap extra. Dan betaal je €240 voor toegang tot al het materiaal.

Jazeker dat is mogelijk. Als je mij de gegevens mailt van je werkgever, dan mail ik de factuuur. Geen probleem.