Yes! Leuke ontwikkelingen voor diëtisten

Yes! Leuke ontwikkelingen voor diëtisten

De wereld rondom voeding en FODMAP staat niet stil.

Eind 2022 zijn er nieuwe richtlijnen en standaarden uitgekomen. En ondertussen zijn er wereldwijd nieuwe webinars op het gebied van ‘gut health’.

INFLATE

Ik, Sigrid, heb een halfjaarprogramma ontwikkeld voor diëtisten (en leefstijlcoaches) die op HBO niveau nageschoold willen worden over het FODMAP-dieet bij mensen met prikkelbaredarmsydroom. Dit programma heet INFLATE dat staat voor Intensieve Nascholing FODMAP Leefstijl en Andere Therapieën En behandelingen. Alles komt aan bod: wat is PDS, welke diagnosetools zijn er, welke tools heb je nodig voor een intake, welke vragen moet je stellen, wat voor medicijnen en supplementen zijn geschikt (en welke niet), welke triggers in leefstijl en voeding zijn er, wat kan je adviseren qua voeding en dieten?

Deze nascholing heeft van de Stichting ADAP 46 punten gekregen voor het Kwaliteitsregister Paramedici en dat is top!

Heb je interesse om mee te doen? Je kan je nog aanmelden of geef je alvast op voor volgend jaar. In 2024 start weer een nieuw nascholingsprogramma.

Wil je liever alles online doen? Je kan nu ook alles aanschaffen! Er is nu een complete e-learning met alle opgenomen webinars inclusief bijbehorend leesmateriaal.

Nieuwe webinars

Daarnaast komen er weer nieuwe online trainingen:

  • Webinar over praktische tools bij het FODMAP-dieet
  • Webinar over nieuwste ontwikkelingen voor dietisten mbt darmgezondheid
  • Webinar over hoe je je ideale client kan aantrekken.

LIVE middag

En… op 21 april is een LIVE middag voor fodmapdietisten! Een nascholingsmiddag over coaching en masterminden. Wil jij nog effectiever je PDS-client begeleiden? Meld je dan snel aan! Er is beperkte ruimte dus vol = vol. Je kan je HIER aanmelden en meer over deze livedag lezen.

Heb je interesse in 1 van de trainingen? Geef je dan op voor de mailinglijst naar info@fodmapdietist.nl

 

 

, , , , , ,

No comments yet.

Geef een reactie