Top 3 low FODMAP receptideeën

Top 3 low FODMAP receptideeën

Hoi allemaal!

Met alle leuke en orginele reacties op de winactie van het bakboek hebben jullie het mij moeilijk gemaakt om een top 3 te kiezen. Ik zag veel inspirerende recept ideeën voorbij komen, waardoor ik spontaan weer zin kreeg om te gaan bakken – stiekem zondagavond laat haha.

De 3 winnaars zijn al bekend gemaakt, maar ik wil ze toch nog eens noemen: Thembimoni met als reactie via instagram ‘Zuid Afrikaanse koeksister’, Frank met als reactie via de website ‘Franse eclairs’ en Marloes Snel via Facebook met als reactie ‘Banoffee pie’. Alle 3 de winnaars ontvangen op 11 november het ebook ‘Een low fodmap feestje – 22 bakrecepten voor het hele gezin’. Gefeliciteerd!

Iedereen bedankt voor de toffe inzendingen, ik kreeg er spontaan lekkere trek van. Alle 3 de recepten leken me erg leuk om low fodmap te maken, echter heb ik voor nu alleen tijd gehad voor de eclairs en banoffee pie. Beide erg lekker gelukt en daarom toegevoegd aan het ebook. De koeksisters ga ik ook zeker nog bakken en komen misschien wel in een volgend ebook, samen met meer van jullie inspirerende receptideeën.

Liefs,

Rianne

No comments yet.

Geef een reactie