Manuela stelt zich voor

Manuela stelt zich voor

Ik ben Manuela van Etten, Vitaliteitscoach in hart en nieren. Laat me vertellen hoe ik hier gekomen ben.

Ruim 13 jaar heb ik in het bedrijfsleven gewerkt als Medewerker P&O administratie. Privé was ik ook een bezige bij. Ik was iemand die doorging, altijd. Daarnaast probeerde ik wel 100 ballen tegelijk in de lucht te houden, zowel zakelijk als privé. Dat is me lang ‘gelukt’, totdat ik in een burn-out belande, de koek was op. Na een pittig traject, waarin ik veel geleerd heb, merkte ik bij terugkomst op de werkvloer dat mijn energie geleidelijk weer afnam. Ik kon zoveel beter voelen en ik besefte mij dat dit voor mij geen gezonde werkomgeving meer was. Uiteindelijk besloot ik weg te gaan en een nieuwe start te maken.

In die jaren op kantoor heb ik gezien dat vitaliteit van medewerkers van groot belang is. Een vitale medewerker, die op zijn plek en goed in zijn vel zit, zal niet snel uitvallen met stress gerelateerde klachten. Maar dit geldt uiteraard ook privé, mensen die goed in hun vel zitten, kunnen over het algemeen meer aan. De vitaliteit van de mens intrigeerde mij zo dat ik in 2017 ben gestart met de HBO geaccrediteerde studie Stresscounselor, Natuurvoedingsadviseur en Mental Coach. In 2018 ben ik voor deze opleidingen geslaagd en met deze opleidingen ben ik officieel Vitaliteitscoach en ben ik in januari 2019 mijn eigen bedrijf gestart. En ik kan zeggen dat het heel mooi is om als vitaliteitscoach met mensen te mogen werken. Daarnaast ben ik stoelmasseur en word ik geregeld ingehuurd om in bedrijven stoelmassages te geven. Ook heb ik de training Mindful Beweeg Coach gevolgd en nu geef ik 1 uur per week les aan een groepje dames in de buitenlucht het hele jaar door. Ook word ik geregeld gevraagd om te koken voor yoga events.

Wat is vitaliteit voor mij? Een totaalplaatje van mindset, voeding, beweging en ontspanning en de dingen doen waar je als mens blij van word. Van alles wat ik nu doe, gaat mijn hart zeker sneller kloppen! Zo ook van koken en recepten schrijven. In mijn vakgebied krijg ik ook te maken met mensen met voedsel intoleranties en/of allergieën, zo ben ik ook bekend geraakt met FODMAP. De reden dat ik nu FODMAP proof recepten schrijf. Ik ben benieuwd naar jullie reactie bij het uitproberen van de recepten. Ik zeg alvast EET SMAKELIJK!

En wil je meer van mij weten of in contact komen met mij, ga dan naar mijn website www.vitaliteitscoachvanetten.nl

No comments yet.

Geef een reactie