Een lekker en makkelijk gemaakt toetje: cheesecake in een glaasje
Cheesecake in een glaasje
- Difficulty Level 30 - 60 minuten
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Ingredients
- 400 gram rood fruit (bijv mix van aardbeien en max 180 gram frambozen)
- 400 gram volle kwark/Griekse yoghurt
- 2 el poedersuiker
- 8 glutenvrije biscuits
- 2 el zachte parels (Oetker)
Instructions
- Doe 250 gram fruit in een hoge beker en maak het fijn met een staafmixer
- Wrijf de puree door een zeef en vang het sap op in een kommetje.
- Meng 3 el van het sap door 200 gram kwark. Roer goed door.
- Roer de poedersuiker door de rest van het fruitsap.
- Doe de biscuitjes in een plastic zakje en verkruimel het met een deegroller. Verdeel de koekkruimels over 4 glaasjes.
- Verdeel het kwarkfruitmengsel over de glaasjes.
- Verdeel daarna de rest van de kwark over de glaasjes.
- Besprenkel alles met het sap.
- Garneer met de zachte parels en het overgebleven fruit.
- Servings : 4
- Ready in : 20 Minutes
- Course : Nagerecht
- Recipe Type :
- Ingredient : Aardbei, Biscuits glutenvrij, Framboos, Kwark, Poedersuiker
Rate this recipe
-
0 People Rated This Recipe
-
Average Rating
-
- (0 / 5)
Hoi hoi,
Ik wil dit lekkere recept maken met de kerst maar vroeg me af voor hoeveel personen het recept is. Ik zie op de foto 4 kommetjes gevuld, dus neem aan voor 4 personen?
Groetjes,
Kelly
Hoi Kelly,
Het recept is inderdaad voor 4 personen, goed gezien! We zullen het er meteen even bijzetten.
Eet smakelijk alvast en fijne dagen!
Groetjes,
Mirte & Sigrid