‘Buik blij, jij blij! In 5 stappen van je buikpijn af’ (e-pub)

 17,50

Gebruik een e-Reader om dit e-book te lezen zoals Calibre, Adobe Digital Editions, FBReader, Microsoft Edge

 

Het eerste boek waar ik echt iets aan had. Duidelijke informatie met veel adviezen. Echt top, een aanrader!
door Va cauwenberghe wendy

Het boek heb ik met interesse gelezen. De uitleg vond ik duidelijk en compleet en het werkboek met de links een mooie aanvulling. Tot nog toe was het internet een belangrijke bron van informatie voor ons, maar een boek waarin alles nog eens overzichtelijk is verwoord is handig.  Al met al is er best veel te vinden over PDS, maar nogmaals jouw boek was een goede extra. Bedankt daarvoor!

Met vriendelijke groet,

Janny

Product Description

Koop het e-book!

  • Lees het e-book op je tablet of op je mobiele telefoon. Het maakt niet uit waar je bent, je hebt het boek bij je! Je kan in het e-book makkelijk naar woorden zoeken.
  • Er staat precies hetzelfde in als de gedrukte versie, maar veel goedkoper!
  • Geen leesbril nodig! Je kan het lettertype makkelijk aanpassen.
  • Je springt makkelijk naar het hoofdstuk of paragraaf dat je wilt lezen.
  • Een e-book is goed voor het milieu.
  • Kost maar €12,50!

Eindelijk van je buikpijn af!

Heb jij last van buikpijn, winderigheid en andere ongemakken? Krijg je extra klachten van bepaald eten? Wil je graag weten waarom je deze klachten hebt en hoe je ze kan verminderen of zelfs helemaal kan laten verdwijnen? Dan is dit e-book geschikt voor jou! Volg de unieke en effectieve 5-stappenmethode S.M.I.L.E. en word buikpijn vrij! Dit boek is geschikt voor jou, als je last hebt van je buik of andere darmklachten hebt zoals obstipatie, diarree, winderigheid en misselijkheid. En zelfs als je een ‘leaky gut’ of een ‘SIBO’ hebt.

In dit boek bekijk je je buikpijn van alle kanten:

Stress, welke invloed heeft dat op je buik? In stap 1: het hoofdstuk over stress komen onderwerpen aan bod zoals: Wat is stress, hoe herken ik stress, hoe herstel ik van stress en hoe voorkom ik klachten van stress?
Medicijnen en supplementen, welke kan je beter wel en beter niet slikken? Stap 2: Medicijnen, zelfzorgmiddelen en voedingssupplementen kunnen zowel je darmklachten vermin deren als juist verergeren. Samen met stress hebben ze dubbel effect op je darmen. Het is goed om daar bij stil te staan. Vooral antibiotica en zoetstoffen in medicijnen kunnen darmklachten triggeren. Allerlei medicijnen zoals antibiotica, laxeermiddelen en zelfzorgmiddelen zoals pepermuntolie en bepaalde vitaminensupplementen worden uitgebreid besproken.
Immuunsysteem, waarom is dat belangrijk en hoe het optimaliseer je het? Voed je darmen van binnenuit met goede voeding en bacteriën. Dat is stap 3 om van je buikpijn af te komen. Leer alles over de juiste probiotica en prebiotica.
Leefstijl, hoe beïnvloedt die je buikklachten? Stap 4: Een goede en gezonde leefstijl is belangrijk voor een goede darmgezondheid. Het gaat er om hoe je eet, wat je eet, hoe vaak je eet, welke voedingsmiddelen je eet die je klachten triggeren of juist verminderen. Een gezonde leefstijl zorgt voor gezonde darmen. Hoe is jouw leefstijl? Hoe is je lichaamsbeweging? Hoe zit je op de wc? Weet jij alle triggers zoals alles met ‘te’? Eet jij gefermenteerde voeding?
Elimineren, hoe kun je stapsgewijs ontdekken welke voedingsmiddelen jou dwars zitten? Onderzoek welke voeding verantwoordelijk is voor je klachten. Volg een eliminatiedieet om je triggers en je tolerantiegrens te ontdekken. Zo weet je hoeveel je wel kan eten van deze triggers, zonder dat je klachten krijgt. Als stap 5 worden de volgende eliminatiedieten besproken: koemelkvrij, lactosevrij, tarwevrij, glutenvrij, fructosebeperkt, histaminebeperkt en natuurlijk het FODMAP dieet. In het hele boek komen diverse tips en interviews voor van vrouwen met buikpijn en andere darmklachten die geïnterviewd zijn door Sigrid.

Kom ook van je buikpijn af! Doe alles stap voor stap. Zo weet je wat voor jou wel en niet werkt. Download eerst het GRATIS werkboek dat je kan vinden op www.vanjebuikpijnaf.nl. In dit werkboek staan tools en tips om je verder te helpen. In het boek wordt ook regelmatig verwezen naar het digitale werkboek.

Download hier het inkijkexemplaar van het boek: Buik_blij_jij_blij-inkijkexemplaar

Het e-book (e-pub formaat) biedt een groot aantal tips en adviezen om verbetering van buikklachten te bereiken. Het biedt gelukkig ook ruimte voor twijfel en moedigt aan tot kritisch nadenken. Er is nog veel te weinig bekend over oorzaken en behandeling van buikklachten, omdat deze problematiek zich moeilijk laat onderzoeken. ‘Buik blij, jij blij’ laat zich door hierdoor niet uit het lood slaan.

Prof. dr. André J.P.M. Smout, maag-darm-leverarts

Het is echt een boek dat iedereen met buikklachten in huis zou moeten hebben! ! Het is niet een boek puur over het FODMAP-dieet, maar juist ook over alle andere (misschien vaak nog wel belangrijkere!) onderwerpen die te maken hebben en invloed kunnen hebben op jou buikpijn en buikklachten.  Geef jezelf deze steun om een stap dichter bij een buikpijnvrij leven te komen! Sigrid, je hebt een super mooi en vooral nuttig boek geschreven.

Mirte Kaan, collega Fodmap Foodie

Ik heb het ebook gekocht. Vooral je brede aanpak spreekt me aan, maar ook de diepgang van je uitleg en adviezen. 

Johan Pool, huisarts

Enkele reacties van lezers:

Roos: Het ziet er prachtig en uitnodigend uit en jazeker, mooie foto’s!

Lisette: WOW! Echt heel gaaf geworden Sigrid!! 

Yvonne: Hi Sigrid, wat een prachtig boek heb je gemaakt! 

Colette: Het is een super boek geworden.

Christa: Proficiat Sigrid voor je supermooi en interessant blije buikboek!

Ruth: Prachtig boek geworden!

Bianca: Echt een aanrader! Er staat heel veel nuttige informatie en oplossingen in als je vaak buikpijn hebt!

Natalia: Het is een prachtig boek! Ik blij, zij blij!

Anneke: Hij is super mooi geworden, en er staat heel veel informatie in!

Paulien: Het boek is zeer informatief en prettig om te lezen.

Anousha: Een compleet en overzichtelijk boek!! Echt een aanrader!! Knap in elkaar gezet Sigrid!

Hilde Winters: “Sigrid, nog proficiat met je mooie boek, hij is hier net aangekomen en ziet er interessant uit!

Mariannes: Ik ben blij met je boek!!! Ik heb al diverse boeken aangeschaft zoals je weet maar dit is een boek wat je meer inzicht geeft en een duidelijk stappen plan om er iets aan te doen! Ik ga het eens op mijn gemak doorlezen van de week.

Roelien: Een heel mooi professioneel boek met veel adviezen. Hartelijk dank

Marianne: Wat een mooi boek heb je geschreven! 

Kim: Mooi boek, prachtige cover, mooie lay-out. Spreekt mij alleszins aan. Heb net de inleiding gelezen, leest vlot en makkelijk. Ben ook van plan het toe te passen, want alles wat je zegt klopt ook. Is zowel stressgebonden, als voeding,… . En artsen weten het vaak zelf niet. 

Het eerste boek waar ik echt iets aan had. Duidelijke informatie met veel adviezen. Echt top, een aanrader!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “‘Buik blij, jij blij! In 5 stappen van je buikpijn af’ (e-pub)” te beoordelen