Tortilla de patata

Tortilla de patata

Dit recept voor FODMAP arme tortilla de patata is één van de recepten uit ons E-book 4 FODMAP arme weekmenu’s. Een makkelijk en snel recept, waarvoor je de ingrediënten meestal gewoon in je voorraadkast hebt liggen.

Tortilla de patata is één van de lekkerste dingen die je in Spanje kunt eten. Je hebt ze in allerlei smaakvariaties, je kunt het warm en koud eten en zelfs tussen twee sneetjes brood of als een pincho in een bar (een klein hapje, vaak op een sneetje stokbrood).

Aan een torilla de patata wordt vaak veel ui en knoflook aan toegevoegd, maar ook zonder is een tortilla de patata een heerlijk en simpel gerecht.

Wil je eens wat anders? Varieer dan lekker met verschillende soorten FODMAP arme kruiden en specerijen. Voeg bijvoorbeeld een beetje (gerookt) paprikapoeder, een fijngehakt chili pepertje, een theelepel geraspte citroenschil, wat verse peterselie of fijngehakte koriander toe.

Zoek je naar meer inspiratie om lekkere, gezonde en simpele maaltijden te maken tijdens het FODMAP arme dieet? Ons E-book met 4 FODMAP arme weekmenu’s staat vol met ideeën en recepten. Je vindt hem hier!

 

Recipe Rating

  • (4.7 /5)
  • 3 ratings

, , , , ,