Pindakaas granola: een lekker recept van de Amerikaase FODMAP diëtist Kate Scarlata, origineel recept hier. Beperk portiegrootte tot 3 el, haver is oke maar niet te veel. Lekker met (lactosevrije) yoghurt en/of fruit.

Pindakaas granola
- Difficulty Level 30 - 60 minuten, Beginner / Makkelijk
Recipe Rating
- (0 /5)
- 0 ratings
Fodmap dieet, Gezond, Glutenvrij, Laag in zout, Lactosevrij, Vegetarisch, Vezelrijk
Ingredients
- 200 g geplette haver
- 2 el pindakaas
- 2 el ahornsiroop of rijststroop
- 2 el kokosrasp
- 2 el chiazaad
- 2 el zonnebloempitten
- 2 el kokosolie
Nutrition Info
-
395 kcal
-
11 g vet
-
5 g eiwit
-
19 g koolhydraten
-
4 g vezels
Instructions
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Mix alle ingrediënten goed doorelkaar met een lepel of je handen. Leg op de bakplaat en bak in ca. 30 tot 45 min. goudbruin. Roer af en toe even om zodat de buitenkant niet te donker wordt.
- Laat de granola afkoelen en bewaar in een luchtdichte pot.
Rate this recipe
0 People Rated This Recipe
Average Rating
No comments yet.