Mini appelrozijnensloffen met custard en kaneel

Mini appelrozijnensloffen met custard en kaneel

Herfstrecept – mini sloffen met custard, appel, rozijnen en kaneel
Low fodmap en glutenvrij

Als ik aan de herfst denk dan denk ik aan warme en kruidige smaken en warme appeltaart met kaneel en rozijnen…hmmm. Daarom leek het mij leuk een gebakje te ontwikkelen die net wat anders is dan een ‘gewone’ appeltaart en daarnaast ook nog eens glutenvrij en low fodmap is. Het recept heeft redelijk wat stappen. Laat je daar niet door afschrikken want het is niet ingewikkeld!

 

En ja, de hoeveelheden appel en rozijnen per taartje zijn toegestaan!

Recept voor 12 taartjes – bereidingstijd 105 min. (incl. 11 min. baktijd en 50 min. koeltijd)

 

Keukengerei:
– weegschaal
– kom
– vershoudfolie
– steelpan
– koekenpan
– keukenpapier
– cupcakevorm voor 12 stuks
– theelepels

Recipe Rating

  • (0 /5)
  • 0 ratings

, ,