Voor een dagje zonder vlees en mét vezels: healthy ‘risotto’. Heb je geen zilvervliesrijst in huis? Gebruik dan quinoa!

Healthy ‘risotto’
Recipe Rating
- (5 /5)
- 1 rating
Ingredients
- 300 g zilvervliesrijst
- 1 rode paprika, in blokjes
- 250 g cherry-tomaatjes, gehalveerd
- bosje verse basilicum, gehakt
- scheutje droge witte wijn
- 200 gram feta, verkruimeld
- 40 g walnoten, geroosterd en gehakt
- 4 el olijfolie, extra vierge
Instructions
- Kook de rijst en paprika in 10 min. gaar. Giet af.
- Doe de rijst terug in de pan en voeg de cherry-tomaten, basilicum en witte wijn toe. Verarm kort.
- Verdeel over de borden en garneer met de feta en walnoten en giet er een scheutje goede olijfolie over.
- Servings : 4
- Course : Hoofdgerecht
- Recipe Type : Rijst
Rate this recipe

-
1 People Rated This Recipe
-
Average Rating
-
- (5 / 5)
Vanavond dit recept gemaakt en het was erg lekker! We hadden er ook nog een beetje courgette en wat kappertjes door gedaan. En een sliptongetje erbij gebakken. Mmmm.
Dat klinkt ook ontzettend lekker! Ik ben gek op kappertjes 😀