Speciaal voor jou omdat je een mooi 'geheim cadeau' hebt aangeschaft”…

Je hebt je zojuist aangemeld voor het gave geheime aanbod. En in dit aanbod, zit een mooi cadeau.

Ik probeer graag nieuwe dingen uit waarbij ik jou nog leuker en beter kan helpen. 

Wat krijg je?

Je krijgt mij als coach een maand als coach via Voxer! 

 

Voxer, wat is dat?

 

Voxer is echt heel tof. Het is een soort Walkie Talkie app. Je stuurt mij een voicebericht en ik stuur je dan voicebericht terug.

Je kunt elkaar letterlijk live horen als er iets wordt ingesproken. En alle berichten worden opgeslagen. En dat voor  6 weken lang. Hoe gaaf is dat?

Ja echt 6 weken lang: vanaf nu tot en met 12 december. Omdat ik zelf van 19 november tot 1 december met vakantie ben, kan ik niet garanderen dat ik die dagen beschikbaar ben. 

Via Voxer leren we elkaar kennen. Dat is het leuke!

Trouwens, vanaf 2023 kost een maand groepscoaching via Voxer €100!

En jij hebt zelfs nog meer gekregen, hoe leuk!

Hoe werkt  Voxer?

Het is echt supersimpel. Je downloadt de app. En je gaat naar de groepschat FODMAP-coaching of klikt op deze link: https://web.voxer.com/chats/1667160974419_0398584617_8e37f150

In de groepschat kan je me elk moment van de dag een voicebericht sturen waarin je mij (bijvoorbeeld) een vraag kunt stellen. Of waarin je mijn advies kunt vragen. Je mag mij alles vragen over voeding, dieet, medicijnen, supplementen, behandelingen, klachten, oorzaken en meer. Als het maar betrekking heeft op gevoelige en prikkelbare darmklachten en natuurlijk het FODMAP-dieet.

Ik kijk er echt naar uit. Vind het superleuk.


Tot in Voxer!

Groet Sigrid